Privacy en beveiliging

 

Privacy en beveiliging

Onze bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: VERFstudio.nl
Telefoonnummer: 0622 055724
E-mail: info@ VERFstudio.nl
Vestigingsadres: Molenpaal 6, 8608 ZJ, Sneek
K.v.K.nummer: 01110615

Inleiding / Algemeen
Dit is de Privacy Verklaring van VERFstudio.nl.
In deze verklaring zetten wij uiteen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die wij verkrijgen via deze website.

VERFstudio.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld teneinde u een optimale dienstverlening te kunnen bieden.

Autoriteit Persoonsgegevens
Als bezoeker van onze webwinkel heeft u het recht om online een klacht in te dienen.

Verzamelde gegevens 
VERFstudio.nl bewaart en gebruikt uw persoonsgegevens uitsluitend die rechtstreeks worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan VERFstudio.nl worden verstrekt. Deze gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van VERFstudio.nl voor het uitvoeren van uw bestellingen, het beantwoorden van uw vragen/opmerkingen via ons contactformulier en het versturen van nieuwsbrieven. Daarnaast leggen wij het gebruikte IP-adres vast met het oog op het samenstellen van gebruiksstatistieken, alsmede voor de beveiliging van onze website.

Persoonsgegevens worden na afsluiting van correspondentie (offertes, verftechnisch advies, productaanvragen, etc.) tot zes maanden na het laatste contact bewaard.

Ordergegevens worden tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard, ten bate van de Belastingaangifte.
De ordergegevens worden gestructureerd opgeslagen in ons archief.

Persoonsgegevens die wij verwerken
VERFstudio.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Lijst met contactgegevens van de klant via een app
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ VERFstudio.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
VERFstudio.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- schilderjeschip.nl analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- schilderjeschip.nl volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
- schilderjeschip.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
VERFstudio.nl neemt [wel/niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van schilderjeschip.nl) tussen zit. Schilderjeschip.nl gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

- www.mijnwebwinkel.nl/beheer/ voor het verwerken van uw bestellingen en/of vragen.
- SnelStart voor het beheren van de financiële boekhouding. De verkoopfacturen worden hierin geboekt met alleen de naam van de webwinkel en het betreffende factuurnummer en bedrag.

Informatie over de ontvangers van de gegevens
Google - Google Analytics
Mijnwebwinkel
Facebook
Twitter
Kiyoh – reviewpartij
MyParcel - PostNL

Mijnwebwinkel als verwerker
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Kiyoh - reviewpartij
U, als klant krijgt automatisch een uitnodiging voor een beoordeling na een bestelling in de webshop. Hiervoor gebruikt Kiyoh uw e-mailadres.

MyParcel – PostNL
U, als klant ontvangt uw order/pakket via onze vervoerder MyParcel – PostNL. Om uw order op het juiste adres af te laten leveren, maakt MyParcel – PostNL gebruik van uw NAW-gegevens. Tevens ontvangt u op uw e-mailadres het track-en-trace nummer, zodat u uw pakket kunt volgen.

Cookies
Op onze website maken wij gebruik van cookies die door uw webbrowser worden opgeslagen op uw computer. Cookies worden gebruikt in de bestelprocedure om informatie over uw bestellingen op te slaan. Ook wordt daarin informatie opgeslagen (zoals de instellingen van uw pc en door u aangegeven voorkeuren) om een volgend bezoek aan onze website te vergemakkelijken. Deze informatie bevat geen naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens. Een cookie is een klein tekstbestand dat onze webserver op uw harde schijf plaatst. U kunt het gebruik van cookies desgewenst toestaan of verhinderen door de instellingen van uw webbrowser te veranderen. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
VERFstudio.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. VERFstudio.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Delen van persoonsgegevens met derden
VERFstudio.nl verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. VERFstudio.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Wijzigingen Privacy Verklaring
VERFstudio.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. 

Inzage en wijzigen van uw gegevens
U kunt uw eigen gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen op uw persoonlijke pagina. Vragen om inzage en wijzigingen in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u te allen tijde richten aan: 

  • Per email: info@ VERFstudio.nl
  • Per telefoon: 0622 055724
  • Per brief: Molenpaal 6 8608 ZJ Sneek

Uw rechten - recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
U kunt altijd aan schilderjeschip.nl vragen welke gegevens over u worden verwerkt. Hiervoor kunt u een email sturen naar klantenservice@ VERFstudio.nl. Ook kunt u per email aan VERFstudio.nl vragen, verbeteringen, aanvullingen of andere correcties aan te brengen, die VERFstudio.nl zo spoedig (met een maximum van 3 weken) mogelijk zal verwerken.

Heeft u een account bij VERFstudio.nl aangemaakt, dan kunt u na inloggen ook zelf uw gegevens aanpassen, bij de eerst volgende bestelling.

Indien u geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie dan kunt u via de afmeldprocedure zoals op de site vermeld, VERFstudio.nl hiervan op de hoogte stellen. Toezenden van informatie gebeurt alleen maar als u daarvoor uw email-adres hebt opgegeven.

 

 

Terug naar: 'Klantenservice'

 

 

Gastenboek

  • 07-05-2018 - Hierbij stuur ik mijn review.

    Totaal oordeel: 7,5+
    Klantcontact: 8
    Assortiment: 8
    Verpakking: 8
    Aanvullende...  lees meer
  • 26-04-2018 - Hierbij stuur ik mijn review.

    Totaal oordeel: 8
    Klantcontact: 8
    Assortiment: 8
    Verpakking: 8
    Aanvullende...  lees meer
  • 26-04-2018 - Hierbij stuur ik mijn review.

    Totaal oordeel: 9+
    Klantcontact: 9
    Assortiment: 9
    Verpakking: 10
    Aanvullende...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

ALABASTINE HOUTROTVULLER € 25,80 € 24,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2018 VERFstudio.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.